Леся Никитюк вагітна? Довгонога телеведуча приховала фігуру в костюмі оверсайз

Зазвичай телезірка Нового каналу викладає знімки в одязі, яка щільно обтягує її талію. Телеведуча висока і худа, тому її формам можна тільки заздрити.

Однак нещодавно вона вирішила змінити стиль свого гардероба, і приміряла невластивий їй костюм оверсайз.

Класичний наряд яскравого зеленого кольору зробив Лесю максимально помітною. Тому відразу після публікації цих фотографій її почали бурхливо обговорювати шанувальники.

Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі - сховала животик?
Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі – сховала животик?
Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі - сховала животик?
Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі – сховала животик?

Відзначимо, Леся Никитюк – українська телеведуча. Найбільш відома з телепередачі “Орел і Решка “. У листопаді 2017 прийняла участь у другому півфіналі третього сезону шоу “Ліга сміху ” на 1 + 1.

В кінці серпня 2018 го стала провідною розважального шоу “Хто проти блондинок? ”

Також зірка була учасницею проекту “Розсміши коміка “, “Зоряні яйця “, “Танці з зірками ” і багатьох інших.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Про особисте життя телезірки можна розповісти небагато – офіційно вона самотня. Одного разу у неї був роман, про який вона розповіла на публіку. Але, на жаль, він швидко закінчився.

Потім Никитюк вінілу себе за те, що нібито видала таємницю любові – мовляв, щастя любить тишу. З тих пір Леся присягнулася – навіть якщо у неї будуть відносини, вона про них не буде розповідати, щоб не наврочили.

Але, тим не менш, роман їй приписували з двома відомими українськими шоуменами – холостяком Екстором Хіменес-Браво і одруженим Сергієм Притулою.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.