Камалія блиснула пишною фігурою в штанях з латексу: чоловік-мільярдер не побачив нічого поганого

У 2008 році Камалія отримала титул "Міс світу". Її красою багато хто захоплюється і зараз.

Камалія – відома українська співачка, модель і власниця титулу “Міс світу 2008”. Відома вона ще й тим, що є найбагатшою співачкою України. Уже 20 років вона одружена з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Свою любов пара закріпила народженням двох чарівних доньок – Арабелли і Мірабелла. Зараз україно-пакистанський Соуз Камалії та Мохаммада є прикладом для багатьох. Подружжя довели, що люди з різними традиціями і культурою можуть створити міцний союз.

Камалія з чоловіком і дітьми на премії YUNA-2021
Камалія з чоловіком і дітьми

Не так давно в Мережі з’явився спільний знімок подружжя. Вони позували зі своїми друзями. На фото Камалія постала в розкішному образі. Вона позувала в чорних латексних штанах, які щільно обтягнули її стрункі ноги. Зверху на співачці був надітий піджак кремового кольору, який відмінно підкреслив талію і пишний бюст зірки. Волосся у співачки розпущені і недбало покладені на плечі. Камалія зробила яскравий макіяж з акцентом на очі.

Камалія з чоловіком і друзями
Камалія з чоловіком і друзями

Поруч з нею в обнімку в чорному класичному костюмі стоїть її коханий чоловік Мохаммад Захур.

Нагадаємо, Камалія та Мохаммад Захур виховують 7-річних двійнят Мірабелла і Арабеллу. Дівчата з дитинства ростуть дуже талановитими і харизматичними дітьми. Вони з ранніх років займаються грою на музичних інструментах, моделінгом, кінним спортом. Також дівчинки неодноразово співали з Камалією на одній сцені.

Камалія і її чарівні доньки
Камалія і її чарівні доньки

Більше про творчий і життєвий шлях Камалії дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.