Леся Нікітюк налякала шанувальників, показавши себе без макіяжу: зморшки, мішки під очима і недоглянутий вигляд

Леся Нікітюк показала "правдиве фото". Як телеведуча виглядає без фільтрів, макіяжу і фотошопу?

Леся Нікітюк – одна з найпопулярніших і затребуваних телеведучих України. Вона стала справжньою народною улюбленицею завдяки своїй простоті, щирості і іскрометному почуття гумору. На її рахунку участь в таких телепередачах як “Орел і решка”, “Лемаршрутка”, “Хто проти блондинок”, “Хто зверху” і інші.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Крім того Леся Нікітюк дуже активно веде свій мікроблог в Інстаграм. Її офіційна сторінка налічує 3,7 мільйона підписників. Там Леся регулярно публікує свіжі фото і ділиться моментами зі свого життя.

Так, нещодавно Леся розповіла шанувальникам, що зараз проходять зйомки нового сезону шоу “Хто зверху”, де вона є телеведучою. Нікітюк оприлюднила в Інстаграм-сторіз фото, де відобразила себе в дзеркалі ліфта. Леся вказала час – о 6 годині ранку вона вже їде на зйомки. На фото Леся позувала з закритими очима і мокрим волоссям. Вона мала дуже втомлений вигляд, що позначилося на її обличчі. На знімку можна розгледіти мішки під очима і зморшки на обличчі.

Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Нікітюк

Нагадаємо, вперше про Лесю дізналися в 2009 році, коли вона разом зі своєю подругою прийшла на шоу “Розсміши коміка” і виграла максимальний приз 50 000 грн. Вона настільки сподобалася публіці, що її стали запрошувати в різні гумористичні шоу, а потім довірили вести кілька топових розважальних проектів.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.