Вагітна Катя Осадча показала величезний живіт крупним планом і розповіла про своє самопочуття перед пологами

Катя Осадча та Юрій Горбунов ось-ось стануть батьками вдруге. Незважаючи на вагітність, телеведуча продовжує активно працювати.

Українська телеведуча Катя Осадча довгий час приховувала від публіки своє цікаве положення. Однак приховати округлі форми від шанувальників їй так і не вдалося, в Мережі почали говорити про можливу вагітність телеведучої. Зрештою Осадча зізналася, що вони з Юрієм Горбуновим зовсім скоро стануть батьками вдруге.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Тепер, коли Катя Осадча не приховує вагітність, вона частенько публікує в Інстаграм-блозі фото, на яких демонструє свої кругленькі форми. На якому терміні вагітності знаходиться Катя – не відомо. Однак останнім часом шанувальники помітили, що у телеведучої живіт почав стрімко зростати і вже досить великий.

Нещодавно Катя Осадча оприлюднила нове фото в своєму Інстаграм-блозі. На знімку телеведуча позувала в довгому сарафані кольору фуксії вільного крою. Наряд трохи просвічувався, що дозволило розглянути шанувальникам округлий живіт Осадчої.

“Один місяць літа позаду, але попереду ще цілих 2 – 62 дня літа! У мене це літо особливе, не всі можу робити, що звикла, наприклад, цього літа велосипед з гаража не виїжджає а ще спеку відчуваю сильніше і кондиціонер мій найкращий друг “, – підписала фото Катя Осадча.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова вже є одна спільна дитина – 4-річний Іван. Також у Осадчої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля. Раніше зіркове подружжя не раз говорило, що мріють про дочку. Поки Катя і Юрій не розсекретили стать майбутньої дитини.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.