Історія кохання Олега Винника і Таюне, їх син Юліан і інтрига творчого роману (Відео)

Таюне і Олег Винник - офіційно просто колеги по сцені. Але публіка розвідала, що вони приховують свого сина.

У 2020 році заголовки ЗМІ стали пістрявити фразами – у знаменитого українського артиста Олега Винника знайшли дорослого сина. Хлопцеві 16 років і він живе в Німеччині, де тривалий час жив і працював сам Винник.

Юнака звуть Юліан Винник. Передбачається, що хлопець є спільною дитиною Олега і Таїсії Сватко (Таюне), яку вважають дружиною Винника.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Юліан Винник – фото з сайту спортивної школи

Судячи з кадрів, спадкоємець популярного артиста – професійний плавець і бере участь в спортивних чемпіонатах Німеччини. Кадри з Вінником-молодшим зроблені в берлінському спортивному клубі Шарлоттенбург, де Юліан відточує майстерність з 2016 року. Ймовірно, Юліан живе в Німеччині, поки його батьки більшу частину часу працюють в Україні.

Відзначимо, раніше журнал Forbes назвав найбільш високооплачуваного артиста. Серед зірок українського шоу-бізнесу найвищий річний дохід у Олега Винника. У 2019 артист дав 50 великих концертів. Виступ Олега побачили 200 тисяч глядачів, що принесло Виннику від 5,6 до 7 мільйонів доларів.

Природно, щоб не підривати імідж знатного холостяка, кумир вовчих дану інформацію не підтверджує. Критики впевнені – він не хоче показувати всім свою щасливу особисте життя, щоб його продовжували любити і бажати жінки.

А це для артиста – запорука повних концертних залів.