ТОП неймовірних образів Наді Дорофєєвої, які зводять чоловіків з розуму

Надія Дорофєєва - знаменита українська співачка. Спочатку вона була в колективі "Время и стєкло", який був справжнім ідолом підлітків і молоді.

Однак в 2020 році колектив оголосив про свій розпад, і тепер Надя виступає сольно під псевдонімом DOROFEEVA.

Її музична кар’єра – успішна. Про таку, насправді, мріють багато. По-перше, їй звичайно ж допомагає її вокал. Дівчина – сильна співачка, яка впродовж усіх років кар’єри лише удосконалює свої здібності і розвиває задатки.

Другий не менш важливий фактор – це зовнішність. Мініатюрна артистка дуже красива і жіночна, за рахунок чого привертає увагу чоловічої половини своєї цільової аудиторії.

А ще Надя ДоДо може дозволити собі побешкетувати – викласти такі фотографії, від яких у чоловіків холоне кров.

Фото в помаранчевому купальнику

Тут вона ніжно позує в гамаку, закривши очі. Якщо подивитися на тіло артистки, то можна помітити – вона плідно працює над ним в спортивному залі. Фігура підтягнута, талія осина, ноги довгі і стрункі.

Рожевий купальний костюм

Такий же, як і помаранчевий, тільки рожевий – виставляє всю красу Дорофеєвої напоказ. Єдиний недолік, який відзначили користувачі в коментарях – це маленькі обсяги в області декольте артистки. Однак вона сама мініатюрна, і, схоже, зовсім не комплексує через це.

Стильний образ

Крім відкритого одягу і купальників, Надя – улюблениця відвертих поз. Тому її нерідко можна побачити в загадковому амплуа і обговорюваних локаціях.

Надя Дорофєєва буває різною

Ось ще кілька її вдалих знімків.

Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва поділилася нескромним фото