Як виглядала Наталя Могилевська на піку своєї ваги і як виглядає зараз?

Зараз співачка Наталія Могилевська дуже популярна і затребувана. Публіка цінує її не тільки за вокал, а й за красу - фізичну і душевну.

Однак були в житті співачки такі часи, коли вона трохи себе запустила, і виглядала досить повненькою. Тоді публіка раз у раз обговорювала, що у Наташі проблеми зі здоров’ям, приписували їй психоз і гормональний збій.

Наталья Могилевская на пике своего веса
Наталія Могилевська на піку своєї ваги

Однак потім Могилевська привела себе в порядок за допомогою спеціальних дієт від кваліфікованого дієтолога і нутриціолога

Хочемо звернути вашу увагу на те, що ми не рекомендуємо дієт, і не даємо їх позитивної або негативної оцінки. Настійно рекомендуємо перед тим, як обмежувати себе в раціоні, проконсультуватися з лікарем, і здати аналізи. Інакше відмова від продуктів, дефіцит калорій або інші харчові рамки можуть згубно позначитися на вашому здоров’ї.

Отже, з відкритих джерел відомо, що Наталя скидала вагу за системою харчування дієтолога Наталії Самойленко. Програма харчування передбачає розумне споживання калорій з усіма потрібними мікроелементами, але виключає стан голоду, яке викликає гастрит і інші проблеми з шлунково-кишкового тракту.

Своїм “рецептом ” схуднення відома співачка і популярний продюсер ділилася в Інстаграм, і навіть викладала фотожаби про те, як би вона виглядала в своїй рекордній вазі.

Зараз Наталя Могилевська вже значно пострункішала. Однак каже, що все одно не вважає, що знаходиться в ідеальній вазі. Тому разом з Самойленко і тренером Анітою Луценко продовжує скидати зайві кілограми, і з радістю стає на ваги, щоб побачити новий результат.

Наталя Могилевська в легкому атласі
Наталя Могилевська в легкому атласі – як вона виглядає зараз?

Мріє до свого найближчого Дня народження влізти в улюблену сукню, яке давним давно висить на вішалці і чекає свого часу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.