Катя Осадча в роки роботи моделлю: топ кращих фото і сміливих образів

Довгонога телеведуча Катерина Осадча на старті своєї кар'єри працювала моделлю. Модельний бізнес залучав її цілих п'ять років.

Потім Катя пішла в журналістику. Однак п’ять років не пройшли даром, і зараз в мережі можна знайти безліч образів красуні за часів самої юності.

Історія роботи Каті Осадчої в модельному бізнесі

У відкритому доступі є біографія Каті, в якій сказано – ще до того, як їй виповнилося п’ятнадцять років, відоме модельне агентство вже запропонувало Каті контракт. По цьому робочому договору дівчина відправилася на кілька місяців працювати в Японію.

Таким чином, коли Осадчої виповнилося вісімнадцять років, вона була вже досвідченою моделлю з хорошим портфоліо.

Ось кілька прикладів з портфоліо Катерини Осадчої, які залишилися у відкритому доступі в мережі.

Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі
Катерина Осадча в ролі моделі

Кинула моделинг заради вагітності

Юна дівчина хотіла продовжити навчання, але закохалася, майже відразу завагітніла і на час розпрощалася з мріями.

Осадча виявилася кар’єристкою, яка не змогла довго сидіти на одному місці, і вже через кілька місяців після перших пологів вона вийшла з декрету.

Домашня робота і господарство не приваблювало Катерину, тому вона пішла на курси ораторського мистецтва, почала розвивати свою дикцію, а після пробувала себе в журналістиці.

Як відомо, робота на телебаченні пішла на “ура “. На даний момент Катерина більше п’ятнадцяти років веде шоу “Світське життя ” про зірок і їх особистого життя. Вона щасливо одружена з іншим популярним телеведучим Юрієм Горбуновим.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.