Юрій Горбунов показав своє фото для виборів в депутати: актора підтримала Ольга Сумська

Актор і телеведучий Юрій Горбунов опублікував в своєму Інстаграм фото, яке, як він вважає, підходить для рекламної кампанії тих, хто балотується в депутати.

На знімку Горбунов позував з широко розкинутими руками в яскраво-сонячний день на тлі пшеничного поля і світло-блакитного неба.

“Якщо б балотувався в депутати, таку б фотку виставив! Про ” лані шірокополі “! ” – з гумором підписав фото Юрій Горбунов.

Прокоментувала публікацію актриса Ольга Сумська. Вона зазначила, що з Горбунова був би хороший депутат.

Ольга Сумська прокоментувала пост Горбунова

Інші користувачі Мережі припустили, що Горбунов на щось натякає.

“Ніколи не пізно”, “Ви на щось натякаєте”, ” Ви на своєму місці “,” Зараз це модно – йти в депутати “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зовсім скоро стане батьком вдруге. Його дружина Катя Осадча вагітна третьою дитиною. У них поки є один загальний дитина – 4-річний хлопчик Іван. Також у Каті Осадчої є син від першого шлюбу 18-річний Ілля.

До речі, Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Більше про любов Горбунова і Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”: