Алла Пугачова в купальному костюмі показала сонцю в’яле тіло: Галкін її любить і такою

У Мережі з'явилося фото Алли Пугачової, де вона загоряє на шезлонгу в одному купальнику.

Алла Пугачова – легендарна співачка. Її називають “примадонною”, “королевою естради”, “головною співачкою Росії”. Незважаючи на те, що зараз Алла Борисівна практично не з’являється на світських заходах і не виходить на сцену, шанувальників у неї менше не стає. Фанати створюють десятки фан-акаунтів Пугачової в соціальних мережах, де діляться її архівними фотографіями і публікують відео з концертів та інтерв’ю артистки.

Так, нещодавно в одному з таких фан-акаунтів з’явилося архівне фото Алли Пугачової. На знімку Примадонна ніжиться на сонці, лежачи на шезлонгу в чорному суцільному купальнику. Через вигідний ракурс шанувальники Примадонни змогли оцінити стрункі ноги співачки.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Автор поста з Пугачовою уточнив, що це – архівний знімок, зроблений влітку 2017 року.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Алла Борисівна має відмінний вигляд.

“Супер! Всім би так виглядати “, “Чудовий знімок “, “Скільки жіночності “, “Шикарно виглядаєте! Молоді – заздріть! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, зараз Алла Пугачова щаслива в шлюбі з молодшим на 27 років шоуменом Максимом Галкіним. У те, що цей союз триватиме довго, не вірив ніхто. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.