Катя Осадча показала величезний живіт в напівпрозорому сарафані: “Буде дівчинка”

Катя Осадча зовсім скоро подарує своєму чоловікові Юрію Горбунову другу дитину.

Українська телеведуча Катя Осадча довгий час приховувала своє цікаве положення. Вона ховала кругленький форми за вільними сукнями і піджаками і розсекретила вагітність тільки тоді, коли приховувати живіт від шанувальників стало неможливо. Катя не повідомляє на якому місяці вагітності вона знаходиться, проте, судячи з розміру живота, чекати залишилося не довго.

Катя Осадча на премії YUNA-2021
Катя Осадча

Зараз телеведуча насолоджується своїм особливим становищем і регулярно публікує в соціальних мережах фото, на яких показує, як змінюється її зовнішній вигляд на останніх місяцях вагітності.

Так, нещодавно Катя Осадча в своєму Інстаграм-блозі оприлюднила свіже фото, на якому позує в легкому сарафані у моря в Одесі.

“Використовувати кожну хвилину літа за призначенням. У відрядження поїхати і встигнути в морі купатися – зроблено. Полетіли далі “, – написала Катя під знімками.

Користувачі Мережі захопилися красою Осадчої і відзначили, що їй дуже йде вагітність.
“Красуня! Вам дуже йде вагітність! “,” Катруся в останньому випуску “Свiтське життя” ви в сукні горошок просто шикарна “,” Красива жінка. Бог подарує вам дівчинку “,” Дуже мило виглядаєте. Ви прекрасні “,” 100% буде дівчинка! ” – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що незважаючи на останні місяці вагітності, Катя Осадча в декрет йти не збирається. Вона продовжує зніматися в програмі “Світське життя”, а також вести заходи.

Схожі статті

Три сестри: Лілія Ребрик розповіла, як новонароджена донька Адель почувається в оточенні рідних

"Якщо ви думаєте, що з третьою дитиною ви все знаєте, то ви помиляєтесь",- стверджує Лілія Ребрик та запевняє, що все у них в сім'ї зараз по-новому, як вперше.

Підливку з м’ясом готую за рецептом з радянської їдальні: міняю гарнір і щоразу нова вечеря за 10 хвилин

Кожен знає – будь-який, навіть найпростіший гарнір, буде набагато смачнішим, якщо його доповнити апетитною й соковитою підливкою. Ділимось рецептом такої вдалої смакоти.

Часу на просочування торт “Спартак” не потребує: перемащую медові коржі кремом і відразу подаю до столу

Торт "Спартак" виходить надзвичайно ніжним на смак з шоколадними нотками та медовим ароматом. Тоненькі коржі миттєво просотуються заварним кремом. А випікати надзвичайно легко.