Ані Лорак в нескромному платті показала пишний бюст крупним планом: невже збільшила?

Ані Лорак завжди відрізнялася яскравою зовнішністю. Однак останнім часом співачка почала себе міняти.

Ані Лорак є однією з найвідоміших, успішних і затребуваних артисток України і Росії. Її пісні буквально відразу стають хітами, а красою артистки захоплюються мільйони. Артистка завжди мала дуже красиву і жіночну фігуру. Тонка талія, пишний бюст і стегна стали невід’ємною частиною зоряного образу.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нещодавно в Санкт-Петербурзі пройшов музичний фестиваль “Білі ночі”. На сцену виходили багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу, в тому числі і Ані Лорак.

Співачка змінила кілька нарядів, але одна сукня викликала найбільше захоплення у її шанувальників. Це було коротке, блискуче плаття з дуже глибоким декольте. Співачка опублікувала в Інстаграм-сторіз відео, де вона позує в цій сукні. На камеру вона показала свій бюст крупним планом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Ані Лорак і пластичні операції

42-річна Ані Лорак заперечує, що робила будь-які пластичні операції. Однак її затяті шанувальники пам’ятають, що ще 10 років тому співачка виглядала по іншому. Стало помітно, що артистка користується уколами краси: її вилиці стали виразніше, а губи помітно збільшилися.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

Більше про творчий і життєвий шлях Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.