Віктор Павлик з молодою дружиною і новонародженим сином відправилися в подорож: малюкові ще немає і місяця

Молода сім'я вирушила з новонародженим сином в українські Карпати на двох автомобілях.

15 червня український музикант Віктор Павлик став батьком в четвертий раз. Його молода дружина Катерина Репяхова народила сина, якого назвали Михайлом.

27-річна дружина Віктора Павлика тільки звикає до ролі матері. З дитиною їй дуже допомагає її мама, яка спеціально переїхала до Києва з рідного Дніпра на постійне місце проживання, щоб допомогти з онуком.

Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином
Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином

Маленькому Міші немає ще навіть місяця, а він вже відправився у свою першу подорож. Віктор Павлик з молодою дружиною вирішили відправитися на відпочинок в українські Карпати. Речей у них було так багато, що вони поїхали на двох різних машинах: Катя з мамою і дитиною в одній машині, а Віктор Павлік – в інший.

Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой

Шлях до місця призначення виявився таким довгим, що мандрівникам довелося зупинятися на півдорозі в готелі, щоб переночувати.

Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой

Молода дружина Павлика регулярно публікує відео з маленької сімейного подорожі у себе в Інстаграм-сторіз. А ось, як переносить довгу дорогу новонароджений Мишко Катя не розповідає.

Нагадаємо, Віктор Павлик та Катерина Репяхова уклали шлюб офіційно в травні минулого року, але самого весілля так і не було. Торжество переносили двічі. Перший раз – через карантин, а другий раз – через смерть сина Віктора Павлика від попереднього шлюбу.

Однак весілля все-таки відбудеться. Подружжя планує влаштувати свято осені цього року, коли їх син вже трошки підросте, а Катя повернеться в форму.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.