Алла Пугачова не з’являється перед Галкіним без макіяжу і перуки: боїться злякати молодого чоловіка

Алла Пугачова навіть вдома вбирається для молодого Максима Галкіна.

Незважаючи на те, що Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже майже 20 років, їх союз залишається найбільш обговорюваним у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Ніхто й подумати не міг, що шлюб молодого шоумена і старшої на 27 років співачки триватиме довго. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Варто зазначити, що поряд з молодим Галкіним помолодшала і сама Пугачова. Примадонна схудла, оновила гардероб і стала виглядати набагато молодше. Вдома Алла Борисівна не одягає халат і не пов’язує волосся в пучок, а вбирається і робить макіяж.

Про це стало відомо з недавнього відео Максима Галкіна, яке він опублікував у своєму Інстаграм-блозі. У невеликому відеоролику шоумен показав, як він відмиває стельовий плафон, що складається з чотирьох полотен. Майже в кінці відео Галкін повернув камеру і виявилося, що за процесом в зручному кріслі спостерігала Алла Пугачова.

“Ну, яскравіше стало?” – запитав він у дружини.

“Так. Ти мене знімаєш? Тоді я скажу, що я найкрасивіша картина “, – кокетливо сказала Алла Борисівна.

Примадонна була одягнена в стильні штани в смужку і синю кофтину з відкритими плечима. На її обличчі був яскравий макіяж. Також вона зробила свою знамениту зачіску з елементами накладного волосся.

Помітно, що навіть вдома Алла Борисівна намагається виглядати красиво. Все заради коханого Максима Галкіна.

Про талановитих і харизматичних дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової дивіться у відео:

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.