Юрій Горбунов показав, як зараз виглядає живіт Каті Осадчої: зростає не по днях, а по годинах

Юрій Горбунов показав Катю Осадчу в облягаючій сукні, яка підкреслила вагітний живіт телеведучої.

Зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катя Осадча зовсім скоро стануть батьками вдруге. Вони довго намагалися приховати цей факт від громадськості, проте, коли округлі форми Осадчої було неможливо приховати, вони зізналися, що в їхній родині скоро буде поповнення. На якому місяці вагітності знаходиться Катя – не відомо. Однак останнім часом шанувальники помітили, що її форми збільшуються не по днях, а по годинах. Фанати впевнені, чекати залишилося недовго.

Катя Осадча підкреслила вагітний живіт сукнею
Катя Осадча підкреслила вагітний живіт сукнею

Нещодавно Юрій Горбунов оприлюднив невелике відео в своїх Інстаграм-сторіз, де показав, як зараз виглядає його кохана дружина. У кадрі Осадча з’явилася в обтягуючому платті, яке підкреслило її кругленький живіт. Телеведуча погладжувала живіт і дивилася в камеру.

Вагітна Катя Осадча: скріншот Інстаграм-сторіз Юрія Горбунова
Вагітна Катя Осадча: скріншот Інстаграм-сторіз Юрія Горбунова

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова вже є одна спільна дитина – 4-річний Іван. Також у Осадчої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля. Раніше зіркове подружжя не раз говорили, що мріють про дочку. Поки Катя і Юрій не розсекретили стать майбутньої дитини, але шанувальники впевнені, що у них народиться дівчинка.

Більше про любов Юрія Горбунова і Каті Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.