Як виглядають троє дітей Марічки Падалко: телеведуча показала зворушливе сімейне фото

Марічка Падалко не тільки зірка "плюсів", а ще й любляча дружина і турботлива мама трьох дітей.

Марічка Падалко була одружена двічі. Про першого чоловіка телеведучої відомо мало. В одному з інтерв’ю Падалко зізналася, що вона прожила з цим чоловіком близько 15 років. Коли їй було близько 30 років, вона захотіла дітей, але не змогла завагітніти, хоча зі здоров’ям у неї було все в порядку. Тоді вони і розійшлися. При цьому Марічка зізнається, коли її дороги з першим чоловіком розійшлися, вони обидва благополучно стали батьками.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Другим чоловіком телезірки став Єгор Соболєв, журналіст і депутат партії “Самопоміч”. У 2007 у них народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом. Через рік на світ з’явилася дочка Марія. У 2010-му році родина поповнилася ще однією дитиною – дівчинкою Катериною.

Марічка Падалко показала трьох дітей на фото

Марічка Падалко активно веде соціальні мережі, але фотографії дітей публікує дуже рідко. Однак нещодавно телеведуча вирішила порадувати своїх шанувальників і оприлюднила зворушливе сімейне фото з відпочинку.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої

Найбільше звертає на себе увагу старша дочка Марічки Марія. Дівчинці зараз 13 років і вона неймовірно схожа на свою зоряну маму. Крім того, дівчинка зробила практично таку ж зачіску, як у її мами.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої
Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.