Соломія Вітвіцька вийшла в ефір з величезними синцями після ДТП: візажисти все загримували

Соломія Вітвіцька через тиждень після ДТП вийшла в ефір програми "ТСН". Візажистам довелося добре потрудитися, щоб загримувати синці.

Відома телеведуча Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП в ніч на 15 липня. Машина, в якій їхала Соломія врізалася в самоскид, який різко зупинився.

Фото: Новості.LIVE. ДТП з Соломія Вітвіцька
Фото: Новості.LIVE. ДТП з Соломія Вітвіцька

Телеведуча сильно вдарилася головою об сидіння і результат, як то кажуть, на лице. Вже на наступний день Соломія показала величезні синці під очима і набряк.

Соломія Вітвіцька показала обличчя після ДТП
Соломія Вітвіцька показала обличчя після ДТП

Незважаючи на те, що Соломія зараз має не самий презентабельний вигляд в ефір вона все ж виходить. Правда перед цим над її обличчям трудяться професійні візажисти.

Так, нещодавно Соломія в своєму Інстаграм-блозі показала фото до і після роботи візажиста. Варто відзначити, що під макіяжем зовсім не видно синці.

Соломія Вітвіцька покзал, як фото до і після макіяжу
Соломія Вітвіцька покзал, як фото до і після макіяжу

“Фото до і після мейк. Наскільки у нас круті дівчата!

Після ДТП мені зробили кілька разів КТ, сканування та МРТ. У мене немає ніяких внутрішніх пошкоджень. Але оскільки вдарилася лобом і гематома на лобі ж значна, тому, лікарі попередили, що з часом вона опуститься і навколо очей будуть синці. Тому все очікувано і швидко пройде. “, – написала Вітвіцька в своєму Інстаграм-блозі.

Користувачі Мережі підтримали телеведучу в коментарях.

“Соломія, ви крута! Швидше одужати “, “Вид не дуже, але головне, що ви живі і здорові, а синці пройдуть “, “Красуня наша! Нехай Бог допоможе якомога швидше вилікуватися від недуги “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.