Віра Брежнєва вийшла в світ у сукні для вагітних: взяла приклад з Джанабаєвої і зважилася на дитину

Віра Брежнєва підігріла чутки про можливу вагітність. Артистка ховає форми за вільним одягом.

39-річна Віра Брежнєва вже майже 6 років щаслива в шлюбі з 58-річним Костянтином Меладзе. І у Віри і у Костянтина є діти від попередніх шлюбів, а ось на загальних вони поки не зважилися.

Однак останнім часом в Мережі ходять чутки, що артистка може бути вагітною. Брежнєва почала все частіше носити одяг вільного крою, який приховує її фігуру.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Віра Брежнєва оприлюднила відео, яке знову змусило її шанувальників обговорювати можливу вагітність співачки. На відео Віра позує перед дзеркалом в довгій сукні кольору фуксії вільного крою.

“Хочу поділитися спостереженнями. Я завжди байдуже ставилася до рожевого кольору. Вибирала його тільки якщо була якась необхідність. Але коли ми почали роботу над треком Рожевий Дим, я почала помічати рожевий у всьому і всюди. “, – підписала відео Віра.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати образ співачки.

“Ви все краще і краще! Захоплююся вами. “,” Шикарне плаття і колір “,” Віра Брежнєва ви найкраща красуня. Шикарна. красуня. Як троянда. “,” Сукня для вагітних “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що брат Костянтина Меладзе Валерій недавно став батьком в шостий раз. Його дружина Альбіна Джанабаєва народила дівчинку, яку назвали Агатою.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.