Як виглядають батьки найбагатшої ведучої України Оксани Марченко?

Оксана Марченко є найбагатшою українською телеведучою. Однак виросла вона в простій родині.

Багато хто знає Оксану Марченко як відому телеведучу, яка багато років блищала на екрані і вела шоу “Україна має талант” і “Танцюють всі”. Однак відома Оксана ще й тим, що є дружиною політика Віктора Медведчука. Кумові зв’язку з Володимиром Путіним і Світланою викликають роздратування більшості українців, однак від цього в Оксани Марченко менше шанувальників не стає.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Фанати телеведучої хочуть знати більше про свою улюбленицю, але Оксана веде досить закритий спосіб життя. Втім, деякі факти про її дитинство і сім’ю все ж відомі.

Народилася Оксана 28 квітня 1973 року в селі Чабани Київської області. Папа – Михайло Андрійович, мама – Тетяна Григорівна. У кожного з батьків це був другий шлюб, тому у Оксани є старша сестра по батькові Діана і по мамі Анна. Також у телеведучої є рідний молодший брат Андрій.

Архівне фото родини Оксани Марченко, вона посередині
Архівне фото родини Оксани Марченко, вона посередині

Після восьмого класу Оксана вступила до медичного училища. Однак незабаром вона була змушена забрати звідти документи і повернутися в середню школу, оскільки народився її молодший брат Андрій і необхідно було допомагати за ним доглядати.

Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві
Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві

Про батьків Оксани відомо тільки те, що її тато був медичним техніком, тому з дитинства дівчинка мріяла стати хірургом. Про маму Оксани Марченко майже нічого не відомо, однак в Мережі є кілька спільних фотографій. Помітно, що в Оксани та її мами хороші відносини.

Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.