(Відео) Прикольно! Максим Галкін ділиться способом дезінфекції айфона

Можете самі подивитися прикольне відео. Як вам сподобався метод дезінфекції айфона?

Який “брудний” предмет, яким користується людина щодня? Деякі кажуть гроші, інші комп’ютер, треті – йоржик для чищення унітазу.

В принципі всі мають рацію. Але, майже у кожної людини, включаючи навіть маленьких дітей є мобільний телефон. Ви його берете в будь-якому випадку якщо він задзвонить. Руки не завжди бувають чисті, що не мається на увазі бруд. На наметах з милом руках існують безліч різних мікробів. Деякі з них можуть бути дуже небезпечними для організму.

Коли ви вдома, то напевно іноді чистите дезінфекційним засобом свою мобілку. Якщо немає – то обов’язково це робіть. А що робити якщо ви в дорозі або довго перебуваєте в громадських місцях і тільки до вечора потрапите додому. Руки звичайно перед їдою можна помити в громадському туалеті. А що робити з мобілкою. Ви ж після миття рук з милом знову берете брудний з бактеріями мобільний телефон!

Айфон

Розв’язання проблеми виявляється є. Як це питання вирішується знайшов Максим Галкін. Так нещодавно він розмістив на своїй сторінці в інтернеті цікаве відео, де юнак вирішив помити руки з милом в умивальнику в громадському місці. Перед цим він поклав свій мобільний телефон в щілину праворуч від умивальника. Телефон зник в отворі, і після того, як хлопець помив руки мобілки вже дезінфікували з’явилася знову. Все зроблено автоматично.

Можете самі подивитися прикольне відео. Як вам сподобався метод дезінфекції айфона?