Катя Осадча показала, як змінилася її фігура за місяць до пологів: роздуло як кульку

Українська телеведуча Катя Осадча ось-ось стане мамою втретє.

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов довгий час приховували, що чекають поповнення. Телеведуча ховала свої форми під вільними нарядами, однак, коли приховувати живіт від шанувальників стало неможливо, Катя зізналася, що дійсно знаходиться в положенні.

Катя не повідомляє на якому місяці вагітності вона знаходиться, проте, судячи з розміру живота, чекати залишилося близько місяця.

Катя Осадча
Катя Осадча зовсім скоро стане мамою втретє

Зараз телеведуча насолоджується своїм особливим становищем і регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі свіжі фото, на яких демонструє свої округлі форми.

Так, нещодавно Осадча оприлюднила фото з відпочинку. На знімку теледіва позує в облягаючій майці на березі моря.

“Вагітність взимку легше не тільки тим, що немає спеки, а ще й тим, що навколо немає роздягнених людей з таліями”, – підписала фото Катя Осадча.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Осадчої дуже йде вагітність.

“Ви дуже красива. Вам йде вагітність “,” Краща талія у світі. Всім бажаю такі талії “,” Катя, ви прекрасні “,” Вам така талія йде “,” Ви чарівна “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що незважаючи на останні місяці вагітності, Катя Осадча в декрет йти не збирається. Вона продовжує зніматися в програмі “Світське життя”, а також вести заходи.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.