Наташа Корольова в чорному міні припала до натурального блондина Баскова і ще одного чоловіка (ФОТО)

Наталя Корольова - співачка, якій на даний момент 48 років. Однак вона виглядає як молода дівчина, яка ще задасть жару на вечірках.

Про її внутрішньої і зовнішньої молодості кажуть сміливі наряди, якими дружина Тарзана демонструє всю красу своєї фігури. Нещодавно Наташа стала званої гостею на святкуванні Дня народження композитора Ігоря Крутого. Звідти жінка опублікувала багато фотографій, одна з яких вельми провокативна.

Там Наташа Корольова не з своїм чоловіком Тарзаном. Жінка притулилася до Миколи Баскова з одного боку, і до Льву Лещенко з іншого боку. За цю фотографію її неоднозначно коментували прихильники.

Наталя Корольова зі Львом Лещенком та Миколою Басковим на тусовці Ігоря Крутого (ФОТО)

“Прекрасний вечір! У Крутий компанії на Крутому дні народження у маестро Крутого “, – підписала фотографію в соціальній мережі Інстаграм Наташа Корольова.

  • Ось що в коментарях співачці пишуть шанувальники:
  • Наташа копія мами, клоун!, – пише користувач з ніком cucurbitta19
  • Наташа, такого вогню в очах немає ні у кого. Ви неймовірна. Дякую за вашу енергію !!, – пише користувач з ніком veronikawaydick
  • Який Лев Лещенко молодий і стрункий, – пише користувач з ніком bandeevalarisa
  • Лев Лешенка прекрасний як завжди, – пише користувач з ніком gamidgamidov792
  • Наташа копія своєї мами, – пише користувач з ніком lanariga37

Цікаво, що на таку значущу подію Наташа Корольова прийшла без чоловіка. Де в цей час був улюбленець жінок Тарзан – невідомо. Однак шанувальники вже встигли заговорити про те, що між подружжям пробігла якась чорна кішка. Ходять чутки, що танцюрист навіть взявся за старе – став розважатися з молоденькими дівчатами.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.