Могилевська в костюмі русалки поманила стегнами, обтягнутими в латекс

Наталя Могилевська - співачка і продюсер, яка вміє здивувати публіку. Дивує вона не тільки своїми номерами, а й незвичайними костюмами.

Напередодні в свій Інста-профіль жінка виклала фото, де вона заманливо розляглася поруч з басейном. Фанатів привернув її образ – чорний костюм русалки. Плечі у співачки були повністю відкриті, а масивний топ поблискував на сонці завдяки латексні покриття.

Волосся у русалки Могилевської розпущені, особа закривають сонцезахисні окуляри. Вона гордо дивиться вгору, показуючи свій характер і величність. Втім, такі впевнені в собі пози – це і є стиль співачки Наташі Могилевської.

В описі під фотографією вона міркувала про те, що зовсім скоро у неї День народження. Однак чи буде вона його святкувати – поки що загадка.

“Я могла б в цьому році відсвяткувати найпрекрасніший День Народження. Але, на жаль, у мене вже немає часу його організувати через кількість зйомок, концертів і проектів цього літа “,

– розповідає Могилевська.

Артистка уточнює, що за два дні до самого очікуваного свята року вона усвідомила, що зовсім не хоче нічого святкувати, і просто планує зібратися в вузькому колі друзів на вихідні.

У шанувальників вона запитала поради – як же вони порадять відсвяткувати таку подію. А за самий креативний варіант Наталя Могилевська подарує 1000 гривень.

Наталя Могилевська в костюмі русалки
Наталя Могилевська в костюмі русалки

Нагадаємо, Наталія Олексіївна Могилевська – українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України. Також вона не раз була тренером вокального проекту на телеканалі 1 + 1 під назвою “Голос Країни ” і “Голос. Діти “.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.