Співачка Валерія вперше показала обличчя своєї внучки Селін

53-річна Валерія зараз відпочиває зі своїм чоловіком Йосипом Пригожиним, а також з родиною на курорті. Це стало приводом для того, щоб показати всій країні особа улюбленої внучки.

У Валерії є син Арсеній Шульгін, який в 2020 році одружився. Цікаво, що 2021 рік з самого першого дня став значущим і яскравим – в їхній родині народилася довгоочікувана дівчинка на ім’я Селін.

Бабуся, з огляду на те, що вона зараз менше виступає на публіці, багато часу приділяє тому, щоб допомогти своїй невістці і синові в вихованні.

Зокрема, знаменита дружина Йосипа Пригожина з перших днів народження внучки не відходила від неї, проводила багато часу і навіть їздила на відпочинок.

Зараз сім’я співачки відпочиває в Італії. Поки Ліана і Арсеній насолоджуються самотою, Валерія і Йосип доглядають за онукою.

Пригожин зобразив зворушливі моменти з малятком на пляжі

Селін лежала в тіні на пляжі разом з Валерією. Артистка не могла надивитися на внучку.

Селін, внучка Валерії
Співачка Валерія з родиною

Нагадаємо, У перший день нового року Валерія вперше стала бабусею. Онуку, яку назвали Селін, їй подарував молодший син Арсеній і його дружина Ліана. Пара вступила в законний шлюб у вересні минулого року, зібравши на своєму весіллі практично весь російський бомонд.

Однак Валерія не на сто відсотків пішла з шоу-бізнесу. Її можна зустріти на різних телепрограмах, але вже рідше звичайного.

Жінка заробила немаленьке стан на своїй діяльності, тому тепер без праці може забезпечити собі безбідну старість і забезпечити своїх улюблених дітей.