Ольга Фреймут розповіла українцям, як правильно входити в двері (Відео)

Телеведуча програми "Ревізор" на Новому каналі та телеканалі 1 + 1 Ольга Фреймут народилася 25 лютого 1982 року в невеликому місті Новий Розділ в Україні.

Вона на даний момент займається тим, що виховує своїх трьох дітей. Але в минулому вона заробила собі популярність і репутацію завдяки тому, що була телеведучою. Причому, телеведучої Ольга вийшла досить скандальною – вона отримала негласне звання “гроза готелів та ресторанів “.

Все через те, що вона могла без попередження приїхати в будь-який готель, ресторан, хостел або кафе, і з величезною знімальною групою показати недоліки цього закладу, зганьбивши на всю країну.

Зараз Ольга Фреймут більше не бачить себе ведучою програми “Ревізор “

В одному зі своїх інтерв’ю жінка розповіла, що вона дала початок цього шоу, і тепер уже воно розвивається без неї. Вона не дивиться нові сезони проекту, однак каже, що знає – проект пішов не в те русло, втратив свої стандарти.

Проте, Ольга Фреймут знає де себе реалізувати. У своєму Інстаграм-профілі вона розповідає, як правильно вести себе на публіці – ділиться особливостями світського етикету. Наприклад, у неї можна знайти відеоуроки по тому, як правильно їсти устриці, їсти морозиво, як можна почухатися на публіці і тому подібне. Сьогодні Фреймут вирішила поділитися інформацією про те, як же правильно з етикету закривати двері, коли ви входите в приміщення.

“Як з етикету закриваємо за собою двері? Правою рукою? Повертаємося спиною? Ні, ні, ні! Двері закриваємо лівою рукою за собою, тоді все в кімнаті бачать наше обличчя. А права рука вільна для вітання “, – розповіла Фреймут в своєму новому відеоролику.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.