Як виглядає свекруха Насті Каменських? Співачка показала сімейне фото з мамою Потапа

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських показали своїх батьків на сімейному фото. Мама і свекруха Каменських виглядають дуже молодо.

Зараз Олексій Потапенко і Настя Каменських разом зі своїми батьками і друзями відпочивають в Хорватії. Артисти дуже активно ведуть свої Інстаграм-блоги, тому регулярно публікують на своїх сторінках в Інстаграм свіжі фото з відпочинку.

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила дуже зворушливий сімейний кадр, на якому вона позує разом зі своїм чоловіком Потапом, мамою та свекрухою.

“Я виросла в дуже добрій, турботливій, повноцінній і повній любові сім’ї! Сім’я для мене завжди буде стояти на першому місці. А наші усмішки, подорожі та враження – найбільш незабутніми моментами в житті! Зараз буде дуже стандартно написано, але цінуєте, любите і оберігайте один одного “, – підписала знімок Настя Каменських.

І якщо маму Насті Каменських всі знають, то фото свекрухи артистки стало для її шанувальників несподіванкою. Фото мами Потапа практично неможливо знайти в Мережі.

Що відомо про маму Потапа?

Свекруху Насті Каменських звуть Людмила, їй 63 роки. Варто відзначити, що жінка виглядає просто карколомно. Ця струнка блондинка виглядає набагато молодше свого віку. Секрет її стрункості і краси в регулярному занятті спортом. Справа в тому, що Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Відомо, що вона довгий час працювала персональним тренером і інструктором по групових занять в одному з елітних клубів Києва.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.