Телеведуча Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: “Принесли на усиновлення”

Зірка "плюсів" Марічка Падалко повідомила, що їх багатодітна родина стала ще більше.

Марічка Падалко знайома українцям в якості ведучої “Телевізійної служби новин” на каналі 1 + 1. Крім того, вона встигає бути люблячою дружиною, турботливою мамою і активним користувачем соціальних мереж.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко поділилася радісною новиною: в їхній родині поповнення. Телеведуча опублікувала знімок, на якому вона позує разом зі своєю дочкою і маленьким кошеням. Як виявилося, дівчинка завела собі домашнього вихованця.

“Наше маленьке поповнення в родині. Катя ходила-ходила на “Сніданок” всі канікули, куди волонтери приносять на “усиновлення” домашніх тварин, і все-таки виходила собі маленьку кішечку. Те, що в багатьох сім’ях, звичайна справа, у нас – вперше (не рахуючи морської свинки). У мене в самої ніколи не було домашньої тварини. Я абсолютно розгублений новачок … “- написала Марічка Падалко під фотографією.

Також Марічка повідомила, що її дочка Катя взяла на себе повну відповідальність за кошеня і виглядає зараз як “молода мама”, яка майже всю ніч не спала через вихованця.

Нагадаємо, Марічка Падалко – мама трьох дітей. У шлюбі з журналістом і депутатом партії “Самопоміч” Єгором Соболєвим у неї народилися син Михайло (14 років), дочка Марія (13 років) і дівчинка Катя (11 років).

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.