Настя Каменських припала до Потапу, але вважала за краще приховати вагітний живіт: яскраве літнє фото

Співачка Настя Каменських кожен день радісно ділиться подробицями зі свого особистого життя. Її Інстаграм - це джерело гарного настрою і літніх знімків.

Зараз Настя проводить багато часу зі своїм чоловіком Потапом, тому не дивно, що у них буде багато спільних фотографій.

Настя і Потап зробили Селфі на тлі фасаду якоїсь будівлі.

“Придумайте назву до цієї фотографії “,

– написала Каменських.

На знімку шанувальники звернули увагу на те, що співачка виглядає розкішно. А ось Потапу вже сивина вдарила в бороду, то це стиль у нього такий.

Фанати в один голос твердять, що за останній час артист сильно постарів, і навіть трохи набрав у вазі. Хоча Настя Каменських стверджує – вона пропагує здоровий спосіб життя і здорове харчування, тому їх родина старанно бореться із зайвою вагою.

Нагадаємо, нещодавно Настя з Потапом виклала фотографію, поставивши під нею геолокацію Млет. Це гарний туристичний острів в південній частині Хорватії, біля далматинського узбережжя. Саме там зоряна пара українських артистів зараз відпочиває.

Природно, у Каменських багато фотографій в купальних костюмах. Це фішка її будь-якого відпочинку. Що цікаво, її купальники ніколи не повторюються. Дівчина в кожну поїздку вибирає собі нові, які вражають своїм стилем і одкровенням.

Нагадаємо, Потап і Настя в шлюбі вже два роки. До того вони зустрічалися, проте відносини свої приховували – не хотіли надавати своїм почуттям публічності.

Дітей у пари немає, проте Настя і Олексій Потапенко не виключають, що незабаром їхня сім’я розшириться.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.