Юрій Горбунов в безглуздих лосинах розсмішив шанувальників (ФОТО)

Юрій Горбунов - не тільки телеведучий, а й актор комедійного жанру. Тому він може легко з'явиться на публіці в комічному вбранні.

Так було в Інстаграм-історії, коли телеведучий виклав фотографію в білій Безрукавний сорочці і лосинах. Спортивні, очевидно, жіночі лосини, так обтягнули його стегна і ноги, що шанувальники, дивлячись на це фото, не змогли стримати сміху.

Як відомо, нещодавно Катя Осадча та Юрій Горбунов разом з сином Іваном полетіли у відпустку до Туреччини. Сімейство насолоджувалися відпочинком і встигло зробити чимало спільних щасливих фото.

Однак потім у Юрія Горбунова з’явилися термінові замовлення на зйомки і проведення заходів по роботі, тому глава сімейства поїхав.

Від роботи в свою відпустку шоумен не відмовився, тому що скоро йому знадобляться гроші – витрати на пологи дитини нині не дешеві.

Швидше за все, Осадча вирішить народжувати в приватному пологовому будинку Адоніс або Лелека. Найдешевший пакет породіллі там обійдеться в 50 тисяч гривень.

А ще потрібно буде купити одяг, ліжечко, коляску.

Нагадаємо, що Катерина Осадча все ж до сих пір не розкрила стать своєї дитини, тому фанати з інтересом спостерігають за кожною її публікацією і Інстаграм-сторіз.

Горбунов розсмішив публіку своїми безглуздими нарядами

Горбунов розсмішив публіку своїми безглуздими нарядами
Горбунов розсмішив публіку своїми безглуздими нарядами

Він в профілі не завжди публікує серйозні знімки. Наприклад, днями він показав ряд дивних фотографій.

На першому кадрі український шоумен і телеведучий каналу 1 + 1 позує сидячи на дивані в сорочці і атласних штанях. На другому кадрі – на ньому одягнені обтягуючі лосини і чоботи.

Горбунов розсмішив публіку своїми безглуздими нарядами
Горбунов розсмішив публіку своїми безглуздими нарядами

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.