“Троє в тіні”: Катерина Осадча на відпочинку з сином похвалилася величезним животом

Зараз українська телеведуча і зірка програми "Світське життя" Катя Осадча відпочиває в Туреччині разом зі своїм сином Іваном.

Не так давно на тому ж відпочинку був і чоловік Юрій Горбунов, проте він терміново вирушив додому з роботи – адже напередодні пологів сім’ї дуже потрібні гроші. Глава сімейства усіма силами намагається заробити фінанси.

Проте, Катерина та Іван додому не вирушили – вони продовжують відпочивати на лазурному узбережжі. Зоряна мама раз у раз публікує фотографії в соціальних мережах. Шанувальники не заздрять, але щиро радіють за артистку.

Катерина Осадча показала, який у неї вже величезний живіт

Телеведуча опублікувала знімок, зроблений в Туреччині. Там вона з сином Іваном йде по березі, і фотографує свою тінь на піску. Знімок вийшов дуже атмосферним, особливо з огляду на те, що видно її великий живіт.

Катерина Осадча показала вагітний живіт на турецькому курорті
Катерина Осадча показала вагітний живіт на турецькому курорті

Дивлячись на розміри живота, фоловерів Осадчої і Горбунова сміливо припускають, що у пари народиться дівчинка. Та й, на думку зі сторони, у них вже є син, тому тепер повинна бути донька.

Сама зірка програми “Світське життя ” вирішила приховати від фанатів стать своєї третьої дитини

Слід нагадати, що у неї є старший син Ілля Поліщук, який був народжений ще в першому шлюбі. Від другого шлюбу з Юрієм Горбуновим довгонога артиста ростить чотирирічного сина Івана. Тепер Катя отримає статус багатодітної мами, адже в 2021 році у неї народиться третя дитина.

А як ви думаєте, хто буде у Катерини Осадчої і Юрія Горбунова – дочка або синочок?