Тіна Кароль показала свою ледачу кицьку: миша сидить, а та не ловить

Тіна Кароль живе в елітному селищі під Києвом. У неї свій триповерховий будинок. Будинком це можна назвати в дуже рідкісних випадках, скоріше, осібно.

Дане “маєток ” поблизу від столиці почав будувати ще чоловік Тіни Кароль Євген Огір. Нерухомість Огір хотів подарувати своїй дружині на знак подяки за народження сина Веніаміна, але, на жаль, так і не встиг. Він захворів, і онкологія перемогла – чоловік помер будучи молодим.

Тіна Кароль спочатку хотіла продати цей будинок, адже була в депресії

Потім вона взяла себе в руки і зрозуміла, що даний особняк – це як сімейне гніздечко, яке завжди буде нагадувати про главу сімейства Євген Огір.

Цікаво, що журналістів Тіночка до себе запрошує рідко. Одного разу лише робила виняток для програми “Світське життя ” з Катериною Осадчою.

Співачка показала, що у неї величезний і добре облаштований будинок. Крім того, у Тіни є сад. Природно, з огляду на її зайнятість, сама утримувати і будинок, і сад Тіна не може. Тому у неї є персонал, який доглядає за “угіддями ” української поп-зірки.

Незважаючи на це, Тіна Кароль виходить в сад, збирає урожай, може спробувати щось з грядки.

Так, вона показала в Інстаграм-профілі свої шикарні кущі троянд, під якими в тіні сховалася кішка. Цікаво, що прямо над кішкою сидить маленька мишка, а домашня тварина її не бачить і навіть не намагається полювати.

Тіна Кароль показала свою домашню улюбленицю
Тіна Кароль показала свою домашню улюбленицю

Нагадаємо, Тіна Кароль – одна з найбільш високооплачуваних співачок країни. Її гонорари обчислюються мільйонами гривень.

Незважаючи на це, артистка все ж не спіймала зіркову хворобу – вона часто і радо спілкується з фанатами, влаштовує зустрічі і часто випускає нові пісні, які миттєво стають хітами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.