Дружина Дантеса виставила свій маленький “горішок ” на загальний огляд на закордонному курорті

Надя Дорофєєва недавно вирушила на довгоочікуваний відпочинок. Зізналася, що довгий час не могла звикнути до того, що не потрібно нікуди поспішати.

Дорофєєва показала фотографію, де вона позує спиною в коротких шортиках. Очевидно, фотографував її чоловік Володимир Дантес, з яким вона і вирушила відпочивати на турецьке узбережжя. На знімку у неї короткі сірі шорти, які щільно обтягують стегна зірки. А зверху у Наді надіта сорочка оверсайз біла з чорними вертикальними смужками.

“Бувають моменти, коли у мене опускаються руки? – Так, звичайно бувають … Але як правило, за цими періодами слід щось більше і прекрасне. Передчуваю всі наступні релізи)) Готуюся дивувати вас “, – написала співачка, яка раніше співала в групі “Время и стекло ” з Позитивом Олексієм Завгороднім.

Надя Дорофєєва в Туреччині
Надя Дорофєєва в Туреччині

Нагадаємо, кілька тижнів тому країну сколихнула новина про те, що танцюриста з балету Наді Дорофєєвої побили в Києві поруч зі столичним клубом. Після того, що сталося Євген (так звуть хлопця) впав в кому. Лікарі сподівалися на диво і воно сталося – 16 серпня стало відомо, що Женя прийшов в себе. Однак лікарі поки що не наважуються давати якісь довгострокові прогнози – попереду тривале лікування і реабілітація.

Нагадаємо, група “Время и стекло “, в складі якого Надя співала десять років, розпалася в 2020 році. Артисти аргументували своє рішення тим, що їм потрібно розвиватися далі, йти за новими стежками. Однак вони розходяться хорошими друзями, продовжують спілкуватися і пам’ятають все гарне, що відбувалося за роки спільної творчості.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.