Світлана Лобода показала молодшу сестру в день її народження: співачка явно програє сестрі-красуні

Молодша сестра Світлани Лободи Ксенія відсвяткувала 29-й день народження.

38-річна співачка Світлана Лобода має молодшу рідну сестру Ксенію, яка молодша за неї на 9 років.

У 2019 Ксенія Лобода вийшла заміж за українського бізнесмена Артема Аурсаліді. Дівчина з чоловіком живе в Україні.

Світлана Лобода, Ксенія Лобода і їх мама
Світлана Лобода, Ксенія Лобода і їх мама

Незважаючи на те, що Лобода вже довгий час живе в Росії, вона має близькі і теплі стосунки з сестрою і регулярно з нею бачитися.

16 серпня Ксенія Лобода відсвяткувала 29-й день народження. Світлана вирішила привітати сестру в своєму мікроблозі в Інстаграм.

Так, артистка оприлюднила спільну з сестрою фото. На фото Світлана позувала в в білому ліфі і довгій спідниці з розрізом від стегна. Її сестра Ксенія позувала в короткій легкій сукні та туфлях на шпильках. Сестри дуже схожі і неймовірно красиві.

З
Світлана Лобода з сестрою Ксенією

“Моя улюблена дівчинка, з днем народження тебе! Сподіваюся, ти сьогодні теж п’єш шампанське, ми адже домовилися відзначати до 20 серпня. Будь щаслива. Вірю в тебе і в вашу родину “, – підписала знімок Світлана Лобода.

Користувачі Мережі приєдналися до поздоровлень в коментарях і відзначили, що Ксенія – просто красуня.

“У як дві найвродливіші дівчата народилися у мами”, “Найкрасивіші сестри”, “Лялечки”, “Сестра красуня”, “Дуже схожі з сестрою”, “Яка гарна у Лободи сестра! ” – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.