Більше не худенька: Світлану Лободу рознесло в різні боки

Співачка Світлана Лобода, яка раніше виступала в колективі Віа Гра, а потім вирушила у вільне плавання, довгий час вважалася еталоном краси.

Її надзвичайна худорба, великі виразні губи, чіткі вилиці і приємне обличчя – це те, за що Свєту любили і люблять. Однак ніяка краса не може бути вічною, і з часом все більше і більше видно, як змінюється тіло співачки після стількох років на сцені (не шкодуючи себе) і двох родів.

Днями ж Лобода похвалилася новим сценічним костюмом, що складається з білого топа і такою ж білою шуби. Чи то невдалий наряд, то чи зміни у вазі так позначилися на співачці, але Лободу перестали впізнавати.

Світлана Лобода дуже поправилася
Світлана Лобода дуже поправилася

На знімках видно, що співачка злегка поправилася – мабуть, останнім часом у неї на першому місці явно не спортзал і правильне харчування.

Відзначимо, відзначилася Лобода не тільки цим. Уже кілька днів публіка активно обговорює те, що знаменитість стала виступати в Україні і навіть випустила пісню українською мовою. Це вперше за кілька років. Раніше LOBODA виступала переважно в Росії, і ніхто навіть подумати не міг, що зірка вирішить повернутися на свою історичну батьківщину.

Про нову пісню Лободи: справжня українська

Композицію під назвою “Vogue ” можна назвати споконвічно української не тільки через те, що вона українською мовою. Якщо копнути вглиб її історії, то стає відомо, що Indie Rock (Vogue) написали українці Олександр Хорошковатий і Юрій Андрійченко, а кліп зняв режисер Інді Хайт, який народився в Азербайджані, зріс в Києві, а зараз живе в Ізраїлі і працює в різних країнах .

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.