Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом: зморшки і мішки під очима

Незважаючи на те, що на відео і загальних фотографіях Алла Борисівна Пугачова виглядає молодо і добре, є все таки вікові зміни.

Пугачова рідко показує свої фотографії, тим більше такі, які видають її недоліки. Але сьогодні вирішила зробити виняток, і опублікувала фото особи крупним планом. Навіть сама співачка визнала – при посмішці у неї з’являються зморшки. Але що ж тепер, не посміхатися?

“Ось і зморшки вже під глазамі.Не посміхатися чи зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай появляются.NO PROBLEM !!! “, – написала Алла Борисівна в своєму блозі в соціальній мережі Instagram.

Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом
Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом

У коментарях прихильники написали співачці, що вона прекрасна в будь-який час і в будь-якому вигляді.

Тим більше зараз вона досягла того, що у неї немає боротьби з ожирінням – тоненькі ніжки, осина талія, неймовірна посмішка – це те, що шанувальники Примадонни бачать на відео або при випадковій зустрічі на якомусь світському заході.

Чи робила Алла Пугачова пластику?

Однозначну відповідь – так. Уже з молодих років зірка стала піклуватися над тим, як буде виглядати в старості. Тому чимало грошей телезірка витрачала на пластику. Однак одна з операцій завершилася невдало – після неї майже два тижні лікарі підмосковній клініки боролися за життя народної улюблениці. З тих пір Примадонна зареклася – більше ніяких операцій. Тільки натуральні засоби і природна краса. Вона перейшла на правильне харчування, займається помірними фізичними навантаженнями, і, звичайно ж, головна формула її нескінченною молодості – це щастя. У такому будинку, в якому живе вона і її сім’я, нещасливим бути просто неможливо. Кожен день зірки наповнений теплом, добром і посмішками.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.