Наташа Корольова в шовковій сукні продемонструвала розтяжку: як Волочкова

Наташа Корольова здивувала шанувальників оригінальним пляжним знімком.

Наташа Корольова з тих знаменитостей, які активно ведуть свої соціальні мережі. Інстаграм-блог артистки налічує майже півтора мільйона підписників. Там артистка регулярно публікує свіжі фотографії і ділиться подробицями особистого життя.

Так, нещодавно Корольова оприлюднила пляжний знімок. Артистка позувала на березі моря. Наташа була одягнена в красиве шовкове плаття з червоним акцентним ременем на талії. Співачка витончено сіла на пісок, витягнувши одну ногу.

“Море, море, світ бездонний”, – підписала знімок співачка.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Королева виглядає чудово.

“Я вже так не зможу так сісти”, “Ну красуня ти наша”, “Яке плаття”, “Дуже красива Наталія”, “Наташа незрівнянна ЗАВЖДИ”, “Чудова жінка!”, “Красива ти Наташка”, “Дуже йде вам плаття “, – пишуть коментатори.

До слова, нещодавно Наташа Корольова відпочивала зі своїм сином Архипом в Криму, при цьому заявляючи, що відпочиває вона в Каліфорнії. Так, співачка публікувала в своєму Інстаграм-блозі фото з відпочинку, залишаючи геолокацію “Малібу, Каліфорнія”.

Однак користувачі Мережі відразу ж дізналися рідні місця. Деякі з фоловерів вважають, що Королеьова “шифрується ” цими геометками як з США, щоб їй з-за відвідування окупованого Криму не продовжили заборону в’їзду в Україну.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.