Тіна Кароль прийшла на зустріч з фанатами в розтягнутому светрі і з жирним волоссям (Відео)

Тіна Кароль поза сценою і камер виглядає зовсім інакше. На зустріч з фанатами співачка прийшла в повсякденному образі.

Тіну Кароль багато хто вважає еталоном жіночої краси. Співачка тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA. Глядачі звикли бачити свою улюбленицю в дорогих нарядах, з професійним макіяжем і красивою укладкою.

Тіна Кароль
Тіна Кароль – одна з найкрасивіших співачок України

Однак у повсякденному житті співачка виглядає зовсім не так, як на телеекрані. Нещодавно в одному з фан-акаунтів Тіни Кароль з’явилося відео, зроблене на зустрічі співачки з фанатами. До шанувальників Тіна вийшла у вільному светрі. Волосся співачка зібрала в недбалий пучок.

Деякі фоловери відзначили, що волосся співачки виглядає брудним і не розчесаним.

Скріншот коментарів користувачів Мережі
Скріншот коментарів користувачів Мережі

До слова, на початку поточного року Тіна Кароль заявила, що повністю змінить свій сценічний образ. Тепер замість романтичної і ніжної Тіни перед глядачами постала нова Тіна – це феміністка, сильна, норовлива, танцювальна, кілька агресивна, яка знає собі ціну дівчина.

Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Новий образ Тіни Кароль

Кароль вже встигла презентувати альбом в новому музичному стилі, який викликав захват у її шанувальників. Також співачка заінтригувала фанатів, повідомивши, що в цьому році вийдуть ще 2 її альбоми. Один з яких буде англомовним.

Більше про особисте і творче життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.