Колишня дружина Потапа засвітилася на розкішній яхті: не сумую!

Ірина Горова - одна із засновниць найбільшого в Україні продюсерського центру "МОЗГИ". Другий засновник - її екс-чоловік Потап.

Незважаючи на те, що у Горової Іри немає багатого покровителя, вона сама в змозі забезпечити собі якісну і комфортне життя – дорогий одяг, дорогі закордонні курорти, і, звичайно ж, дорогі яхти на цих курортах. Ось тільки чи не нудно їй там одній кататися?

Ірина Горова показала фото з дорогої яхти, і шанувальники запідозрили, що вона відпочиває з чоловіком

Ірина в чорному купальнику і величезною оверсайз сорочці сфотографувалася на яхті в сонячних променях.
Ось що вона написала в описі до знімка: “З води міста неймовірно красиві) ”

Фанати підозрюють, що у Ірини з’явився чоловік серця, тому що останнім часом вона багато часу відпочиває, а на фото і світських тусовках буквально світиться від щастя. Це не може бути просто так.

Рік тому ходили чутки, мовляв, Потап вирішив піти від Насті Каменських до своєї колишньої дружини Ірини Горової, проте зрозумів, що не варто ворушити минуле. До слова, вони виховують спільного сина Андрія, тому часто проводять час разом, тому даний варіант не виключали до останнього. Однак експерти в сфері шоу-бізнесу вважають, що це маячня.

Сам Потап не раз говорив, що з Ірою він тісно дружить, і хотів би, щоб у неї в особистому житті все було добре.

Нещодавно Ірина показала фото, де сидить на колінах у якогось чоловіка. Але в описі поспішила уточнити, що це її брат, тому буря обговорень про новий роман бізнес-вумен вщухла, так і не розпочавшись.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.