Юрій Горбунов вперше показав новонародженого сина від Каті Осадчої: “Наша ніжність”

19 серпня український актор і телеведучий Юрій Горбунов став батьком вдруге. Його дружина Катя Осадча народила хлопчика.

Катя Осадча та Юрій Горбунов зараз згадують, як це – бути батьками немовляти. При цьому Осадча та Горбунов не забувають ділитися з шанувальниками новинами з пологового будинку, а також публікувати свіжі фотографії.

Так, сьогодні, 20 серпня, Юрій Горбунов опублікував в своєму Інстаграм-блозі перше фото з новонародженим сином. Юрій притиснув до грудей маленького сина і з розчуленням дивився вперед.

Юрій Горбунов з новонародженим сином
Юрій Горбунов з новонародженим сином

“Ось він – наша ніжність “, – підписав знімок ведучий.

Користувачі Мережі тут же відреагували на зворушливий знімок і відзначили в коментарях, що Юрій зворушив їх до глибини душі.

“Ми матусі всі водночас і розтанули від розчулення”, “Какая прелєсть”, “Який щасливий батько. Очі наповнені радістю. “,” Найбільше щастя “,” Видно як Юрій щасливий “,” Щастя вам і вашому малюкові “,” Вітаю з народженням нового життя “, ” Яке блаженство тримати на руках Ангелочка !!! Здоров’я і благополуччя малюкові “, – пишуть коментатори.

До слова, ім’я новонародженій дитині Катя Осадча та Юрій Горбунов поки не дали. За словами телеведучої, у них є 5 варіантів імен. Молода мама запевняє, що вже до кінця дня ім’я малюку виберуть.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова є спільний син Іван, якому 4 роки. Також у телеведучої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?