Справжня султанша: Хюррем Султан в плаття з запаморочливим розрізом здивувала зовнішнім виглядом

Мер'єм Узерлі - найкрасивіша турецько-німецька актриса. Її колориту може позаздрити кожна, хто знімається в серіалу і кіно.

Крім акторської майстерності і безмежного таланту в роботі на камеру, Мер’єм Узерлі ще й красуня. Її зовнішність – рідкісна і добре запам’ятовується.

Дівчина це розуміє, і, звичайно ж, вміло цим користується. Наприклад, недавно майже сорокарічна зірка телеекранів показала фотографію в плаття з величезним розрізом в зоні декольте.

Неможливо дивитися на інші частини тіла – особливо чоловіча частина аудиторії отримала дозу певного гіпнозу.

На фотографії усміхнена і весела Мер’єм Узерлі позує в розкішному світлій сукні з великим вирізом в зоні декольте. Дане декольте доречно підкреслює її апетитні форми і витончену фігурку.

Волосся турецько-німецької акторки, яка засвітилася у всесвітньо відомій картині “Чудовий вік ” зібрані в акуратну і просту зачіску, а на її обличчі легкий повсякденний макіяж і сліпуча усмішка.

Відзначимо, в 2021 році Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. Мабуть, материнство її тільки прикрашає, тому що після пологів зірка дуже схудла, стала більш жіночною, ніжною і, звичайно ж, привабливою.

Мер'єм Узерлі знялася в новій фотосесії - показала обличчя крупним планом
Мер’єм Узерлі знялася в новій фотосесії – показала обличчя крупним планом

Відзначимо, як пише Вікіпедія, Мер’єм Сахра Мер’єм Узерлі – турецько-німецька актриса і модель. Найбільш відома за роллю Хюррем-султан в популярному серіалі “Чудовий вік “.

Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.