Фігура – предмет мистецтва: засмагла і витончена Лорак в чорній сукні блиснула формами

Українська та російська співачка виступила на "Новій хвилі". Там її запросили заспівати на творчому вечорі у близького друга і колеги Діми Білана.

До кожного свого виступу співачка готується з особливим трепетом, працює над кожним образом, щоб виглядати на сцені на всі сто. Тим більше, після того, як нещодавно її засудили за безглуздий наряд – артистка вийшла на сцену в шортах, які нагадували підгузник.

Ані Лорак в невдалих шортах на концерті в Одесі
Ані Лорак в невдалих шортах на концерті в Одесі
Ані Лорак в невдалих шортах на концерті в Одесі
Ані Лорак в невдалих шортах на концерті в Одесі

Ані Лорак працює, не покладаючи рук

На даний момент в Росії стало менше концертів, тому Лорак направила свій творчий вектор і на український ринок. Її радісно зустріли в одеському нічному клубі, де зірка не так давно виступила. До слова, річна програма цього року – це нові пісні, яскраве шоу і неймовірні наряди, які зводять з розуму.

Привернув зірку і фестиваль “Нова хвиля ” в місті Сочі, який зібрав навколо себе всіх топових артистів України та Росії.

У другий день музичного фестивалю творчий вечір проводив Діма Білан. Його близька союзниця і колега Ані Лорак вийшла на сцену кілька разів – як із сольною композицією, так і в дуеті з Біланом.

Щоб привернути до себе увагу, поп-діва одяглася в ніжне чорне плаття, яке підкорило своєю невагомістю – шовкове, легко лежить на тілі і підкреслює жіночність співачки. Відірвати очей від засмаглою красуні з неймовірно тонкою талією було неможливо.

Ані Лорак блиснула ідеальною фігурою на Новій хвилі
Ані Лорак блиснула ідеальною фігурою на Новій хвилі

Доповнили образ Ані Лорак елегантна зачіска і сміливий вечірній макіяж.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.