Еволюція стилю Віри Брежнєвої: від початку кар’єри до наших днів (Фото)

Віра Брежнєва - одна з найпривабливіших знаменитостей вітчизняного шоу-бізнесу.

Відома співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра народилася в українській глибинці в багатодітній родині. Коли Вірі було 11, її батько потрапив в аварію і став інвалідом. Мати всіма силами намагалася забезпечити сім’ю, але грошей все ж не вистачало. Дівчина вже з ранніх років підробляла нянею і посудомийкою, щоб допомогти родині. Про нову, гарному одязі Віра могла тільки мріяти. Через брак коштів дівчина навіть не пішла на власний випускний. Втім, це не завадило їй стати однією з провідних співачок вітчизняної сцени.

Віра Галушка (Брежнєва) в дитинстві
Віра Галушка (Брежнєва) в дитинстві

У дитинстві і юності Віра зовсім не була красунею. У дівчини не було красивих речей, у неї була безглузда зачіска і окуляри.

Віра Брежнєва в юності
Віра Брежнєва в юності

Простий дівчині вдалося пройти кастинг в популярну групу ВІА Гра. З нею попрацювали стилісти і візажисти і зовсім скоро Віра стала однією з найкрасивіших артисток вітчизняного шоу бізнесу.

На той час вона носила відвертий одяг, була розкута і підкреслювала свої форми глибоким декольте. В її гардеробі були величезні підбори, короткі шорти і спідниці. Цим вона збільшила число своїх шанувальників.

Брежнєва за часів Віа Гра
Брежнєва за часів Віа Гра

З 2006 року співачка йде в сольну кар’єру. Образи Віри вже не такі вульгарні. Брежнєва використовує мінімум макіяжу, але при цьому любить доповнювати образи масивними прикрасами.

Віра Брежнєва засвітилася в компанії іншого чоловіка - а де ж чоловік?
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва зараз
Віра Брежнєва зараз

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.