Як зараз виглядає Ігор Ласточкин, який вже давно не з’являвся на публіці? знатно округлився

Ігор Ласточкин, відомий шоумен, не перестає радувати кадрами з відпустки. Подивіться, як змінився за короткий час гуморист.

Ігор Ласточкин. Герой цього матеріалу прославився завдяки своєму блискучому почуттю гумору і феноменальною здатності приміряти на себе різні образи. Всенародну любов артисту приніс проект “Ліга сміху “.

Ігор Ласточкин

Але цього літа знаменитість радує не кадрами зі знімальних павільйонів, а фотографіями з відпустки. Відпочинок, море і приємна компанія трохи змінили зірку.

Ігор помітно погладшав під час відпустки. Але артист не збирається втрачати форму. Ще раніше він обіцяв своїм передплатниками, що буде працювати над собою і знову стане підтягнутим хлопцем.

Обіцянка дотримав і продемонстрував спортивний стиль шанувальникам.

Ігор Ласточкин

Фанати оцінили всі старання гумориста і не могли не похвалити його праці в коментарях. Користувачі Інстаграма захоплено написали:

  • молодець
  • Відмінний результат, ви молодець
  • Красунчик
  • Мета досягнута

Де відпочиває в цьому році Ігор Ласточкин?

Артист заздалегідь не повідомляв куди планує вирушити у відпустку. Але Ігор не втримався і додав геометкамі до своїх публікацій. Ми відстежили місце і з’ясували, що нині загоряє Ласточкин на берегах Хорватії.

Місто Брела на Балканському півострові став місцем всіх яскравих фотографій гумориста.

Свій вільний час зірка проводить на пляжі з сім’єю: дружина і син склали в цьому році компанію Ігорю на курорті. Гуморист щасливий, а близькі так само не приховують захоплення від поезки.