Після збільшення: Ані Лорак в тісному комбінезоні похвалилася новими формами

Ані Лорак заперечує, що робила будь-які пластичні операції. Однак зміни в зовнішності співачки видно не озброєним оком.

За останні кілька років зовнішність Ані Лорак трохи змінилася. Стало помітно, що артистка користується уколами краси: її вилиці стали виразніше, а губи помітно збільшилися. Однак “поворожила” співачка не тільки зі своїм обличчям.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

42-річна Ані Лорак часто хвалиться своїм значним і пружним бюстом. Так, нещодавно співачка з’явилася на музичному фестивалі “Нова хвиля” в облягаючому жовтому комбінезоні з відкритим декольте. Під тісний наряд співачка не стала надягати бюстгальтер.

Артистка виглядала дійсно ефектно. Це відзначили і її шанувальники.

“Як завжди шикарна”, “Яка шикарна красавіца.Вам йде такий яскравий колір”, “Неймовірно супер бомбічний красівучая ДИВА!”, “Око не відірвати”, “Ані, найкрасивіша, стильна і шикарна, еталон краси і жіночності, наша гордість і любов, спасибі тобі за все “, ” сногшібательно, шикарна діва “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак виглядала інакше. Наприклад, ще в 2006 році популярна виконавиця не могла похвалитися такою пишним бюстом. На знімках з тих часів Ані Лорак виглядає дещо інакше.

Ані
Ані Лорак в 2006 році і зараз

Більше про творчого та особистого життя Ані Лорак дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.