Настя Каменських розридалася на очах у мільйонів: “Просто втомилася”

Настя Каменських не стримала емоцій і розплакалася на камеру.

Настя Каменських з тих знаменитостей, хто намагається бути ближче до своїх шанувальників і активно веде свій Інстаграм-блог. Там, артистка не тільки ділиться свіжими фото і відео, а й відверто розповідає про своє творче та особисте життя.

Настя Каменських
Настя Каменських

Зараз Настя Каменських гастролює з сольним концертом по містах України. Артистка і її команда буквально живе в автобусі. Там вони сплять, їдять і відпочивають. Крім того, Настя вже довгий час знаходиться порізно зі своїм коханим чоловіком. Все це дається їй нелегко.

Нещодавно артистка записала відео, в якому розповіла, що вона готова виступати перед публікою і веселитися, але трохи раніше все було зовсім інакше.

Ск
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Гей, Харків! Я готова виходити, з вами співати, танцювати, веселитися, але ще дві години тому справи йшли ось так “, – сказала Настя і показала дуже сумне відео.

На наступних кадрах співачка постала вся в сльозах, в сірій футболці і з недбалою Гулькою на голові. Вона так і не змогла нічого вимовити, тільки схлипувала і важко зітхала.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Все добре, просто трохи втомилася “, – написала Каменських.

Раніше Каменських в інтерв’ю зізналася, що вона дуже важко переносить розлуку з коханою. За її словами, тиждень розлуки відчувається як рік.

Більше про любов Насті Каменських і Олексія Потапенка дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.