Катя Осадча вперше після народження сина вийшла в світ: втомлена, без макіяжу, але вже худа

19 серпня Катя Осадча стала мамою втретє. Вже через 5 днів телеведуча вийшла у світ і показала відмінну форму.

Сьогодні, 24 серпня, в Києві пройшов парад на честь Дня Незалежності України. На заході з’явилося багато зірок українського шоу-бізнесу. Незважаючи на те, що Катя Осадча тільки 5 днів тому народила, вона зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим теж з’явилася на параді.

Для виходу в світ новоспечена мама вибрала гарне біле плаття з рукавами-ліхтариками. Плаття було розшите золотими нитками. Доповнила Образ Осадча бежевими балетками. Катя зв’язала волосся в хвіст і зробила легкий макіяж. Варто відзначити, що телеведуча не сильно поправилася під час вагітності і вже практично повернулася в свою звичну фізичну форму.

Юрій Горбунов вбрався в сині штани і білу сорочку-вишиванку.

Фотографіями з параду поділився в своєму Інстаграм-блозі Юрій Горбунов.

Користувачі Мережі відреагували на публікацію шоумена і в коментарях відзначили, що Катя Осадча дуже добре виглядає.

“Катя, вам дуже йде народжувати. Ви сяєте ніжністю “,” Ви такі красиві! ” “Катюша швидко відновилася. Розумничка! Щастя Вам! “, ” Щастя вам! “, ” Які ви молодці, А Катруся просто світиться від щастя “, ” Неймовірна пара. Щастя вашій родині “, – пишуть коментатори.

До слова, сьогодні зоряне сімейство святкує ще одне свято. 24 серпня Юрій Горбунов святкує день народження. Шоумену виповнився 51 рік.

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.