“Хлопчик на Дана схожий, а дівчинка – копія Тіни “: Тіна Кароль засвітилася з маленькими “дочкою і сином”

У Мережі обговорюють фото Тіни Кароль з маленькими фанатами.

Тіна Кароль не раз в інтерв’ю говорила, що мріє про доньку. При цьому співачка натякала, що подумує не лише про природні пологи, але і про послуги сурогатної матері.

“Я подумаю, як це можна втілити в життя”, – говорила Кароль в інтерв’ю, відповідаючи на питання про другу дитину.

Нещодавно в одному з фан-акаунтів Тіни Кароль з’явилося фото, де вона позує поруч з маленьким хлопчиком і дівчинкою. Співачка присіла біля дітей, щоб бути з ними на одному рівні.

Ймовірно, це маленькі шанувальники артистки. Однак деякі шанувальники припустили, що хлопчик і дівчинка можуть бути дітьми самої Тіни Кароль.

“Хлопчик на Дана схожий, а дівчинка – копія Тіни”, “Невже дочекалися? Татко Дан дав добро більше не ховати діточок? “, – пишуть коментатори.

 ""

Коментарі фоловерів

Судячи з коментарів, деякі шанувальники Тіни Кароль вірять, що вона знаходиться в відносини з молдавським виконавцем Даном Баланом і навіть може мати від нього дітей.

Нагадаємо, за романтичними стосунками Дана Балана і Тіни Кароль під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни” спостерігала вся Україна. Вони кокетували один з одним, обнімалися і виглядали, як закохана парочка.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Проте через якийсь час продюсер “Голосу” зізнався, що історія любові між суддями проекту було просто вигадкою, щоб підняти рейтинги шоу.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.