Філіп Кіркоров жадібно приборкав фігуру Ані Лорак в срібній сукні

Не секрет, що Філіп Кіркоров та Ані Лорак - близькі друзі. Однак свою близькість вони демонструють все частіше.

Наприклад, недавно Філіп Бедросович Кіркоров виклав ряд фотографій зі своїми колегами по сцені, серед яких була і Лорак. Там українська і російська зірка позує в яскравому срібній сукні, яке видно здалеку.

Філіп став ззаду і жадібно припав до своєї улюбленої подруги.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак знову підігріли чутки про палке романі

Не секрет, що Кароліна і Філіп дуже близькі друзі. Правда, про те, наскільки близькі, можна судити лише суб’єктивно. За деякими даними, Ані могла виносити Філіпу дитини, або надати для цього свою яйцеклітину. За іншою інформацією, Лорак регулярно з’являється в будинку у Кіркорова, щоб забезпечити його дітям відсутню жіночу увагу.

За офіційною версією від сторін співака і співачки – вони просто хороші друзі.

Ані Лорак вважає Філіпа Кіркорова своїм хрещеним батьком, і вдячна за ту турботу і той досвід, який отримує від старшого колеги. А ще – в процесі роботи вони почали дуже добре дружити сім’ями.

Якщо говорити про останній фото парочки, то там явно простежується не дуже дружній підтекст – навряд чи так друзів обіймають. І вже тим більше, не показують такі “не дружні ” фотографії своєї мільйонної аудиторії. Це тільки в тому випадку, якщо Лорак і Кіркоров хотіли б уникнути обговорень з приводу їх бурхливого роману. Але як йдуть справи насправді – знають тільки самі артисти. Навіть найближчим помічникам, менеджерам і родичам зірок заборонено обговорювати дану тему з пресою.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.