Алла Пугачова здивувала зовнішнім виглядом в гостях у Юдашкіна: зробила нову зачіску і помітно покращала

Алла Пугачова виглядає набагато молодше свого віку.

Кілька років тому співачка різко схудла більш ніж на 20 кілограмів, після чого вона повністю оновила гардероб. Тепер замість звичних балахонів Примадонна любить носити міні-спідниці і короткі сукні. Співачка намагається відповідати своєму молодому чоловікові і статусу мами маленьких дітей.

Алла Пугачова продемонструвала стрункі ноги
Алла Пугачова і Максим Галкін

Крім того, Примадонна регулярно користується послугами пластичної хірургії. Саме з цього, в 72-річної Алли Борисівни на обличчі практично немає глибоких зморшок і виглядає вона набагато молодше за свій реальний вік.

Нещодавно в одному з фан-акаунтів Алли Пугачової з’явилося недавнє фото Примадонни в гостях у свого друга Валентина Юдашкіна. Алла Борисівна була одягнена в елегантний чорний костюм з корсетом на талії. Її волосся було зібране, макіяж співачка зробила легкий.

Виглядала Примадонна дуже молодо і свіжо.

Це відзначили і Користувачі Мережі.

“Їй завжди красиво зібраний волосся, але вона рідко нас радувала такий, вона любить гриву розпушений”, “Аллочка красуня нереальна!”, “Чудова зачіска, дуже сподобалася”, “Алла Бирісовна в будь-якому образі красуня!”, “Аллочка як дівчинка дуже красиво “,” Мила така з цією зачіскою “, – пишуть коментатори.

Як Алла Пугачова виглядала в молодості і як змогла зупинити старість?

Дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.