Тіна Кароль привітала батьків з річницею весілля і показала їх весільне фото: “Бажаю всім такої любові”

Батьки Тіни Кароль разом вже 42 роки.

Тіна Кароль з тих знаменитостей, хто не любить виносити особисте життя на публіку. Про батьків співачка взагалі вважає за краще не говорити.

Однак нещодавно співачка здивувала своїх шанувальників, оприлюднивши весільне фото батьків. Співачка привітала їх з 42-ми роковинами весілля.

Батьки Тіни Кароль: скріншот Інстаграм-сторіз артистки
Батьки Тіни Кароль: скріншот Інстаграм-сторіз артистки

“42 роки разом. Бажаю всім такої міцної любові “, – написала Кароль.

Що відомо про батьків Тіни Кароль і чому вона майже не спілкується з сім’єю

Тіна Кароль народилася в сім’ї інженерів. Спочатку її батьки Григорій Самуїлович і Світлана Андріївна жили в місті Оротукан Магаданської області, а пізніше переїхали до Івано-Франківська.

Таня Ліберман (справжнє ім’я Тіни Кароль) – не єдина дитина в сім’ї. У неї є старший на 4 роки брат, якого звуть Станіслав.

Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом
Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом

Ставши успішною, Тіна перевезла сім’ю ближче до себе в Київ, однак бачитися частіше від цього вони не стали. Співачка зізнається, бачиться з сім’єю тільки на великі свята. Крім того, за словами артистки, у них з батьками різний світогляд.

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Папа свій день народження любить святкувати на роботі “, – розповіла Кароль в одному з випусків програми” Зірковий шлях “.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.